do. aug 22nd, 2019

AKTIEF!

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Zelzate heeft een nieuwe jeugdopbouwwerker

De 24-jarige Jana De Paepe had op woensdag 12 juni haar eerste werkdag als jeugdopbouwwerker voor de kanaalgemeente. De selectie gebeurde...

Zelzate – De 24-jarige Jana De Paepe had op woensdag 12 juni haar eerste werkdag als jeugdopbouwwerker voor de kanaalgemeente. De selectie gebeurde via Uit De Marge.

Het was eerder toevallig dat ze in april de vacature ontdekte, met het gekende gevolg. Jana heeft een flinke bagage om deze taak aan te kunnen. Haar studierichting was: pedagogie van het jonge kind en dit met de nodige stages. Aan de Artevelde Hogeschool heeft ze meegewerkt met het project 3ID LABS en in samenwerking met studenten uit diverse landen. Dit was een maatschappelijk project dat gedurende één semester liep.

Ze is nu nog woonachtig in Wachtebeke, maar er zijn concrete plannen om naar Zelzate te verhuizen. Ze kent onze gemeente heel goed, zowel voor het uitgangsleven als van Chiro Samjole. Deze job is zeker een grote uitdaging, maar die in het verleden haar nut wel al heeft bewezen. Wij wensen Jana veel succes met de job en zijn zeker van een goede samenwerking. Naar  het publiek toe komt er nog een pagina op fb en een gsm-nummer. Haar emailadres is: jana.de.paepe@uitdemarge.be .Je kan haar ook vinden in het gebouw aan de Vredekaai in het bureel van de jeugddienst.  

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/bllco_04458491

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.