do. aug 22nd, 2019

AKTIEF!

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Kandidaten voor GeCoRo gezocht

Assenede – De Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening, in de volksmond beter gekend als de GeCoRo, is op zoek naar leden. De GeCoRo is een adviesraad voor ruimtelijke ordening op gemeentelijk niveau en adviseert het (inter)gemeentelijk beleid in die materie.

Nu de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd is, moet ook de commissie voor ruimtelijke ordening opnieuw worden samengesteld. Het gemeentebestuur zoekt daarom kandidaten voor de hersamenstelling van de GeCoRo. Een GeCoRo-mandaat duurt zes jaar en loopt gelijk met een legislatuur van de gemeenteraad.

Het gemeentebestuur doet hierbij een oproep naar deskundigen die hetzij beroepshalve, hetzij door studies of ervaringen kunnen aantonen dat zij enige deskundigheid hebben opgebouwd over ruimtelijke ordening, ruimtelijke planning, huisvesting en dergelijke. De deskundigheid moet worden aangetoond en gemotiveerd. Deskundigen van buiten de gemeente kunnen eveneens deel uitmaken van de GeCoRo.

Schriftelijke kandidaturen zijn welkom tot ten laatste maandag 1 juli 2019. Uw kandidatuur dient u in bij de gemeentelijke dienst Stedenbouw, Kasteelstraat 1-3, 9960 Assenede.

Info: Ingrid Clapp, stedenbouwkundig ambtenaar, 09 341 95 96. Mailen kan naar stedenbouw@assenede.be

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/bleta_04416819

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.