ma. mei 20th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Containerpark moeilijk bereikbaar vandaag

Containerpark moeilijk bereikbaar vandaag

Deze portiek, halfweg de Sint-Stevenstraat, wordt vrijdag afgebroken. Foto: Koen Van Waesberghe

Zelzate – Vandaag, vrijdag, wordt de Sint-Stevenstraat vanaf de Kerkstraat doodlopend tot net voor de Karnemelkstraat. Dit betekent dat het recylagepark van die kant niet bereikbaar zal zijn. Er is een plaatselijke omleiding voorzien.

Sinds vier weken staat er halfweg de Sint-Stevenstraat een portiek opgesteld. Dit moest dienen voor de werken die een aannemersbedrijf deed in opdracht van Aquafin. Vandaag, vrijdag, wordt deze portiek afgebroken en dit heeft tot gevolg dat vanaf 8 uur deze ochtend de Sint-Stevenstraat vanaf het kerkhof wordt afgesloten, net voor het kruispunt met de Karnemelkstraat.

Concreet betekent dit  dat, richting noordoosten, de Sint-Stevenstraat doodlopend wordt, net voorbij boer Valère Buysse. Het containerpark zal dus vanaf de Kerkstraat niet toegankelijk zijn. Vanaf de Kennedylaan wordt het verkeer richting KMO-zone omgeleid via de Stekkerweg. Je zal dus vanaf de R4 tweehonderd meter in de Sint-Stevenstraat kunnen om dan rechtsaf richting Visserverkorting te rijden. Net over de grens moet je links op de Stekkerweg om dan halfwege die weg terug links te rijden richting mileupark en omliggende KMO-zone.

De vrachtwagens die uit de KMO-zone komen, kunnen via de Karnemelkstraat rijden, deze worden dan met mondjesmaat doorgelaten aan de werfzone.

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/blkva_04256076

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.