do. aug 22nd, 2019

AKTIEF!

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Sterke Ottelien Claeys in Blokken op één

Zelzate – Na Yannick Jansen in de voorlaatste week van januari deed vanavond opnieuw een inwoner van onze geweldige gemeente mee aan Blokken, het televisiespel op één. Ottelien Claeys won haar eerste aflevering en zien we morgen terug rond 18.30 uur.

Ottelien Claeys (25) uit de Schepen Napoleon De Meyerstraat speelde vanavond haar eerste aflevering in de Blokken, de televisiekwis op één. Ze moest het opnemen tegen Nicolas Lambrechts die voor de tweede keer meedeed. 

Ottelien werkt bij Arcadis in Gent. Ze studeerde eerst bio-wetenschappen en daarna landschapontwikkeling. Haar hobby’s zijn fitness en zwemmen, hoewel ze ook meegaf dat ze regelmatig kwist, en op een vrij compeititef niveau.

Dat laatste mocht haar tegenstander, Nicolas Lambrechts, direct ondervinden. De eerste acht vragen waren voor Ottelien waardoor ze tot 200-0 uitliep, de laatste twee vragen beantwoordde haar tegenstander juist zodat na de eerste ronde een 210-70 tussenstand op het bord stond.

In de tweede ronde waren de twee aan elkaar gewaagd, Ottelien had enkel de vraag mis wat als populairste woord door de Ketnetskijkers werd verkozen (boeie, nvdr) waardoor er na twee rondes een 500-370 tussenstand op het bord stond. Ook in de derde ronde ging het gelijkopgaand verder. Elk op toer antwoordden de twee kandidaten juist zodat er een, volgens presentator Ben Crabbé, recorduitslag van 900-770 op het bord stond.

De finale duurde welgeteld drie seconden. Na haar eerste antwoord, en zonder hulpletters wist ze het juiste woord -PLACENTA- te antwoorden op de tip Moederkoek.

Morgen om 18.30 uur speelt Ottelien Claeys haar tweede aflevering, wij zitten alvast op de eerste rij voor het televisiescherm.

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/blkva_04173936

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.