do. aug 22nd, 2019

AKTIEF!

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Een naam is er nog niet maar dat hij er komt staat vast: een nieuwe supportersclub voor AA Gent

Een naam is er nog niet maar dat hij er komt staat vast: een nieuwe supportersclub voor AA Gent

Bo Versprille, supporter in hart en nieren, start eigen supportersclub voor AA Gent. Foto: emt

Gent / Kaprijke –

KAA Gent krijgt er heel binnenkort een nieuwe supportersclub bij. Uitvalsbasis wordt café Den Hippoliet aan het Plein in Kaprijke.

“Het idee sluimerde al een hele poos”, verklapt kroegbaas Bo Versprille. “Nu AA Gent, de club van mijn hart, in de finale van de Beker van België staat, gaan we er écht werk van maken.”

“Samen met nog een aantal mensen willen we een nieuwe supportersclub uit de grond stampen. Ik had reeds contact met AA Gent en binnenkort is het zover.”

De blauwwitte club uit Gent heeft in de regio enkel supportersclubs in Lovendegem, Ertvelde en Zelzate. “Er is dus plaats genoeg voor een bijkomende club”, vindt Versprille.

“Ikzelf ben reeds heel mijn leven trouwe fan van de Buffalo’s. Als kind voetbalde ik bij Evergem Centrum en het Rabot maar ik ging heel vaak naar het Ottenstadion om de prestaties van AA Gent te volgen. Nu trekken we regelmatig naar de Ghelamco-arena om te supporteren.”

De Voskes

Een echte naam voor de club heeft Versprille nog niet. “We dachten aan De Voskes met een knipoogje naar Luc De Vos”, besluit Versprille. “Maar andere ideeën zijn uiteraard heel welkom. Op 1 mei reizen we alvast met een bus vanuit Kaprijke richting het Koning Boudewijnstadion. Wie er nog bij wil, moet snel reageren.”

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190212_04171766

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.