Eerste naam voor Rijvers Festival: wereldster Maxi Jazz van Faithless komt naar Zomergem

Eerste naam voor Rijvers Festival: wereldster Maxi Jazz van Faithless komt naar Zomergem

Met Maxi Jazz komt er een klepper van wereldformaat naar Rijvers Festival. Foto: Rijvers Festival

Zomergem –

Rijvers Festival lanceert een eerste naam voor komende zomer, en het is meteen een grote: Maxi Jazz, frontman van Faithless, gaat met hits als ‘God is a DJ’ en ‘Insomnia’ de Zomergemse festivalweide doen ontploffen.

Schrijf maar al op: Maxi Jazz, de charismatische frontman van dancegroep Faithless, wordt dé blikvanger van de vierde editie van Rijvers Festival. Met ‘We come 1′, ‘God is a DJ’ en ‘Insomnia’ stond de Faithless-frontman op zowat alle grote toppodia in de wereld.

“We hoeven er niet flauw over te doen: natuurlijk zijn we fier op de komst van Maxi Jazz”, legt Rijvers Festival-woordvoerder Frederik Verhasselt uit. “Hij is een internationale topnaam die al op vele grote, internationale festivals stond.”

Maxi Jazz is een echte wereldtopper. Het prijskaartje is zonder twijfel ook niet min. “Zijn komst is een stevige investering, dat spreekt voor zich”, geeft Verhasselt toe. “Er komt ook heel wat bij kijken: vliegtuigtickets, speciaal vervoer, een paar goede hotelkamers. Maar dat hebben we er voor over want Maxi Jazz plaatst Rijvers Festival mee op de kaart en bewijst dat we ambitie hebben.”

In het paradijs

Rijvers Festival vindt volgend jaar plaats op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus. Verhasselt: “Ons concept is intussen bekend. We willen zo veel meer zijn dan een tent met een plankenvloer. Wie naar ons komt, moet zich eventjes in het paradijs wanen met niet alleen fijne artiesten maar ook een heerlijk domein, waar je een echt vakantiegevoel krijgt en waar overal een verrassing schuilt. Dit jaar gaan we méér investeren in decors en in gezellige hoekjes.”

Tickets voor Maxi Jazz op zondag zijn nog niet te koop. “We voegen de komende weken nog een aantal topnamen toe aan de affiche: nationale toppers, waar je niet naast kan kijken”, vertellen de organisatoren. “Om wie het precies gaat, kunnen we nog niet verklappen. De contracten liggen klaar, maar moeten nog getekend worden.”

Wie op de hoogte wil blijven van ander mooi volk dat naar Zomergem komt, volgt de Facebook- of Instagram-pagina van Rijvers Festival.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181228_04068541

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.