Betaal minder voor 100% groene stroom

Evergem – Wil je besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de achtste groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de provincie. Inschrijven kan tot 5 februari.

Inschrijven kan volledig vrijblijvend via www.samengaanwegroener.be. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend volgens jouw verbruik. Vind je het voorstel interessant? Dan kan je het aanbod accepteren tot en met 30 april 2019. De provincie regelt daarna de overstap naar je nieuwe leverancier.

Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Ook bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen deelnemen. 

Resultaten vorige groepsaankoop

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 36.500 Vlaamse gezinnen en meer dan 1.200 bedrijven gemiddeld 206 en 305 euro besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar willen we weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkopere energie aanbieden.

Hulp nodig?

Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht in het Administratief Centrum Evergem (Fortune De Kokerlaan 11) tijdens de openingsuren. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee. Daarin staan alle gegevens die we nodig hebben om de inschrijving in orde te brengen.

Je kan ook telefonisch contact opnemen via 09 358 77 67 of 09 216 05 55.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.