zo. mei 26th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Assenede pakt punt bij Sleidinge

Assenede – Ondanks Assenede een uur onder lag bij Sleidinge pakte het er toch onverhoopt een punt mee. Hebberecht opende in de eerste helft, Van Hee stelde na de koffie gelijk. Latem won alweer en loopt iets uit op Kleit.

FC SJ Sleidinge: Janosh De Craene, Arne Vandevelde, Gertjan Van Vooren, Halewijn Schoonjans, Istvan Blanckaert (77’ Arjan Van Vooren), Thijs De Smet, Joren Hebberecht, Mathias Van Hecke, Kristof Van de Velde, Stef Vereecke en Matthias Benaïssa-Tahar.
FC Assenede: Giovanni Bonne, Ian De Maesschalck, Lennert Aerts (9’ Bruno Van Ootegem), Jeffrey Van Rie, Steven Van Hee, Jeroen Van Dooren, Tom Maes, Bram Van Heesvelde (68’ Derrit Longueville), Dylan Verstraeten (65’ Niels Snoeck), Kristof Speeckaert en Jarno Noteboom.
Doelpunten: 28’ Hebberecht 1-0 en  79’ Van Hee 1-1
Gele kaarten: Van Dooren
Scheidsrechters: Lieven De Pessemier, Erwin Ceriez en Ludwin Vispoel

De thuisploeg pakte direct het overwicht en kwam op het halfuur niet onverdiend op voorsprong toen Hebberecht aan de tweede paal een hoekschop van Vandevelde voorbij Bonne kopte. Diezelfde Bonne keepte een sterke partij waardoor Sleidinge niet verder kon uitlopen. Tien minuten voor affluiten verzilverde Van Hee een omschakelingsmoment toen hij in één keer overhoeks uithaalde nadat hij de bal vanop rechts kreeg aangespeeld.

Latem won met 0-1 bij Bellem en Kleit speelde 0-0 gelijk bij Merendree. Poesele versloeg Zeveren met 5-1, Lembeke won met 2-3 bij Maldegem en Meetjesland won met 5-1 tegen Lovendegem. Ertvelde en Waarschoot speelden een scoreloos gelijkspel en Sint-Laureins verloor van Zomergem met 1-4.

Latem leidt met 32 punten, Kleit volgt met 29 punten. Poesele heeft al elf punten achter op de leider, Lembeke en Lovendegem volgen reeds op twaalf punten, het trio Meetjesland/Zeveren/Bellem volgt op dertien punten.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.