zo. mei 26th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Sint mag poppen met zelfgemaakte kleedjes straks uitdelen aan minderbedeelde kindjes

Zelzate / Evergem –

Zo’n twintig Barbie- en paspoppen, die bij een opruimactie in de Sint-Laurensschool van Zelzate vanonder het stof werden gehaald, zijn aangekleed door dames van een handwerkclub uit Ertvelde. De poppen dienen straks als sinterklaascadeau voor kindjes die anders geen bezoek zouden krijgen van de goedheilig man.

Omdat de opleiding Creatie/Mode werd afgebouwd na de nieuwe onderwijshervormingenn, had de Sint-Laurensschool een groot aantal barbie- en paspoppen liggen die niet meer werden gebruikt. De pastorale groep …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.