za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Vrouw steelt drank en eten uit groothandel ‘uit liefde’: “Ik wilde mijn baas helpen, ik was verliefd op hem”

Gent / Evergem –

Een 30-jarige vrouw uit Evergem is veroordeeld tot zes maanden cel met uitstel omdat ze voor 15.000 euro aan drank en eten ontvreemde uit een horecagroothandel. Dat heeft de Gentse correctionele rechtbank woensdag beslist. De vrouw verklaarde dat ze stal uit liefde voor haar baas, die een brasserie uitbaat, maar zonder dat hij op de hoogte was.

De vrouw werd eind vorig jaar betrapt bij een diefstal in horecagroothandel Metro in Evergem. Uit onderzoek bleek dat ze al een half jaar aan het stelen was, goed voor bijna 15.000 euro. De beklaagde was souschef in een brasserie in Evergem en bracht maandenlang sterke drank, vlees, vis en andere goederen mee naar de zaak. “Mijn baas ging door een moeilijke periode en hij had het financieel moeilijk. Ik wilde hem gewoon helpen want ik was verliefd op hem”, verklaarde de vrouw bij de behandeling van de zaak.

De rechtbank veroordeelde de vrouw tot zes maanden cel met uitstel en 400 euro geldboete. Ze moet de horecagroothandel ook 14.700 euro schadevergoeding betalen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.