za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Voltijds havenarbeider én spierbundel: Kevin (26) maakt indruk tijdens WK

Maldegem –De 26-jarige Kevin Knockaert uit Maldegem, die werkt als havenarbeider in Zeebrugge, werd tweede op het wereldkampioenschap Men’s Athletique Physique. Dat lijkt op bodybuilding, maar is het niet helemaal. “De poses zijn anders en we dragen een kort broekje in plaats van een slip”, zegt Kevin.

“Ik heb acht weken lang elke calorie die in mijn mond verdween geteld.” Die ene zin typeert het de maniakale manier waarop Kevin Knockaert (26) uit het Oost-Vlaamse Maldegem naar het wereldkampioenschap …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.