za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Leerlingen werken samen met leeftijdsgenoten uit scholen in Senegal: “Zo leren ze een cultuur kennen die anders is dan de onze”

Nevele / Lovendegem / Zomergem / Waarschoot –

Zes lagere scholen uit Lovendegem, Waarschoot, Zomergem en Nevele zetten hun samenwerking met vijf scholen uit de regio Kemopodi in Senegal extra in de verf met een zogenaamde scholenbandbord. De leerlingen van GBS De Vaart leerden hun Afrikaanse partnerschool beter kennen via een diashow.

Zes scholen uit Lovendegem, Waarschoot, Zomergem en Nevele (LoWaZoNe) werken sinds 2011 samen met vijf scholen uit de gemeenten Keur Moussa, Pout en Diender (Kemopodi) in het westen van Senegal. De Bron …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.