za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Tweede reeks verzwakte bomen Brugse Steenweg wordt geveld

Maldegem – Op donderdag 15 en vrijdag 16 november 2018 wordt in de Brugse Steenweg een tweede reeks bomen geveld en volledig verwijderd. De bomen moeten in het belang van de veiligheid gekapt worden omdat ze verzwakt zijn en een gevaar betekenen voor de openbare veiligheid. Om voorgaande redenen werden in de maand mei al zeven onstabiele bomen in de Brugse Steenweg geveld.

Omwille van deze werken is de Brugse Steenweg tussen de rotonde en de Burg. Rotsart de Hertainglaan vanaf donderdagochtend 15 november om 9.00 uur tot vrijdagavond 16 november om 18.00 uur volledig afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Er wordt een omleiding aangeduid via de N9. Ook het busverkeer van De Lijn volgt de omleiding.  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.