za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Kaprijke steunt opnieuw de Warmste Week

Kaprijke – De Warmste Week van Studio Brussel komt er weer aan. Het gemeentebestuur van Kaprijke wil graag de lokale initiatieven een extra duwtje in de rug geven. Organisatoren kunnen tot 200 euro per actie bijverdienen.

De Warmste Week is een organisatie van Studio Brussel en gaat dit jaar door van 18 tot 24 december 2018 in provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Net als vorig jaar kies je zelf welk goed doel je wil steunen met Music For Life. Je hebt de keuze uit een lijst van vzw’s die zich registreerden en die goedgekeurd zijn door de Koning Boudewijnstichting. Iedereen is ook welkom in Puyenbroeck tijdens de actie.

200 euro

Kaprijkse initiatiefnemers kunnen hun actie registreren op www.dewarmsteweek.be en sturen de link vervolgens door naar evenementen@kaprijke.be. De evenementencoördinator bezorgt daarna alle nodige informatie. Ten laatste op 17 december 2018 om 12.00 uur verwachten we een tweede bericht met de totale netto-opbrengst van de actie.

De gemeente verhoogt het ingezamelde bedrag met de helft van dat bedrag, en met een maximum van 200 euro per actie. Als de totale som van alle aanvragen het beschikbare budget overstijgt, dan verdeelt het bestuur het totale bedrag evenredig onder alle geregistreerde acties.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.