za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Assenede pakt nul op negen

Assenede – Assenede pakte op de elfde speeldag zijn derde opeenvolgende nederlaag, de zesde van het seizoen. Uit bij Lembeke lukte enkel Aerts voorbij halfweg de tweede helft de eerredder nadat het tegen een 3-0 keek aan de rust. Rood/wit komt, mede door de overwinning van hekkensluitenr Waarschoot, in gevaarlijk vaarwater.

SK Lembeke: Brent Coppens, Kjeld Lippens, Jo Vercauter, Arthur Schelstraete, Robin Van Acker, Laurens Van de Velde, Darren Van Verdegem, Frederik Buysse (67’ Kristof De Vos), Frederik Van Wynsberge (77’ Wouter Van Damme), Jef De Lust (84’ Robbe Van de Walle) en Preben Lippens.
FC Assenede: Giovanni Bonne, Lennert Aerts, Steven Van Hee, Jeroen Van Dooren, Derrit Longueville (46’ Ian De Maesschalck), Tom Maes (76’ Lorenzo Lammens), Dylan Verstraeten, Kristof Speeckaert, Bruno Van Ootegem, Jarno Noteboom en Roy Bekaert (46’ Jeffrey Van Rie).
Doelpunten: 4’ en 7’ Van Acker 1-0 en 2-0, 35’ Van Wynsberge 3-0, 71’ Aerts 3-1 en 75’ De Vos 4-1
Gele kaarten: Van Acker en Buysse
Scheidsrechters: Steven Meus, Gerrit Opsomer en Hans Van Severen

Verslag volgt…

Leider Latem speelde zaterdagavond 0-0 uit bij Maldegem en Kleit won met 2-4 bij Sleidinge. Lovendegem versloeg Ertvelde met 2-3, Poesele verloor van Waarschoot met 1-2, Zeveren bleef op 2-2 steken bij Bellem, Zomergem won met 1-4 bij Merendree en Sint-Laureins versloeg Meetjesland met 3-0.

In de stand heeft Latem nu 26 punten en dit is één meer dan Kleit. Lovendegem volgt al op zeven punten, Poesele en Maldegem volgen op acht punten, Lembeke heeft negen punten minder en Zeveren en Bellem hebben een achterstand van tien punten.

Zomergem en Sint-Laureins hebben als negende vijftien punten, Sleidinge is elfde met veertien punten, Meetjesland is twaalfde met dertien punten, Merendree en Assenede hebben als dertiende elf punten en Waarschoot en Ertvelde sluiten de rij met zeven punten. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.