za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

‘24 uur fietsmarathon op rollen’ voor Kom op tegen Kanker beleeft topeditie

Eeklo –

Het voorbije weekend vond in de evenementenhal in Eeklo de zesde editie plaats van de ‘24 uur fietsmarathon op rollen’.

Op 32 fietsen op rollen gaven tal van sportievelingen 24 uur lang het beste van zichzelf. Met maar één doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor Kom op Tegen Kanker. Want ook volgend jaar nemen de Eeklose Kilometervreters tijdens het Hemelvaartsweekend deel aan ‘De 1000 km Voor Kom op tegen Kanker’.

Om weer met zes ploegen te kunnen deelnemen moet er maar liefst 30.000 euro ingezameld worden. Een groot deel daarvan wordt bekostigd met de organisatie van de ‘24 uur fietsmarathon op rollen’. Al het geld gaat naar wetenschappelijk onderzoek ter bestrijding van kanker.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.