za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

SKW pakt volle buit bij de Klauwaarts

SKW pakt volle buit bij de Klauwaarts

Foto: Koen Van Waesberghe

Wachtebeke / Assenede – SK Wachtebeke heeft op een vrij vlotte manier afstand genomen van Bassevelde, de voorlaatste in de stand, aan de rust stond het 1-2. SKW wordt alleen tweede in de stand, de Klauwaarts blijven voorlaatste. DKW Evergem pakte vorige zondag reeds de eerste periode.

KVVK Bassevelde: Michiel De Pau, Jarne Van Hecke, Jelle De Wispelaere, Sybe Van Zele, Inias De Rijcke, Jonas Maenhout, Jens De Wispelaere (60’ Yoran Mechelinck), Kevin Mortier (79’ Lennert Camps, Jonathan Haers, Laurenz Van Vooren en Jonas De Wispelaere (45’ Bernard Huyghe).
SK Wachtebeke: Kaay Criel (46’ Elias Celie), Thijs Van der Snickt, Brecht Hoornaert, Benjamin Van Bambost, Mattis Even (69’ Jordi Van Damme), Justin De Clercq (67’ Jason Baeke), Tiziano Van Laere, Tanguy Delcour, Tim Steinweller, Hannes Van Hulle en Osman Balkan.
Doelpunten: 13’ Van Hulle 0-1, 23’ Maenhout 1-1, 44’ De Clercq 1-2 en 78’ Van Laere 1-3
Gele kaarten: Even, Van der Snickt, Delcour en Haers.

De bezoekers waren de iets betere ploeg in de openingsfase en opende de score met een wereldgoal van Van Hulle die vanop dertig meter De Pau te grazen. Halfweg de eerste helft gaf Maenhout bezoekend doelman Criel het nakijken vanop afstand. Dit was een opsteker voor de thuisploeg maar veel veranderde niet aan het spelbeeld. Net voor de rust dreigde Wachtebeke enkele keren, de Basseveldse verdediging kon telkens ontzetten maar net voor de rust kon De Clercq, randje buitenspel, met een halve omhaal scoren. 

De tweede helft was van Wachtebeekse kant iets beter maar de kansen bleven achterwege. Bassevelde probeerde wel iets te forceren maar de ingevallen achttienjarige bezoekende doelman Celie werd niet echt aan het werk gezet. In de slotfase kon Van Hulle de inkomende Van Laere bereiken en die liet met een kopbal thuisdoelman De Pau kansloos. De match was gespeeld al kon de score iets hoger geweest zijn toen Van Damme alleen voor doelman De Pau verscheen. Hij plaatste de bal net naast de paal.

Andere uitslagen van de tiende speeldag: Muide-DKW 0-2, Evergem/Center-Vinkt 2-0, Boekhoute-Ursel 1-0, Belzele-Hansbeke 0-0, St.X-Winkel-Nevele 1-2, Maria/Aalter-Watervliet 4-2 en Vinderhoute-Donk 0-3.

DKW heeft 27 op 30, Wachtebeke volgt op vier punten, Evergem volgt op zes punten en Ursel volgt op zeven punten. Belzele is vijfde met zeventien punten, Sint-Kruis-Winkel en Maria/Aalter hebben als zesde zestien punten en Hansbeke en Nevele hebben als achtste vijftien punten.

Vinkt is tiende met dertien punten, Boekhoute is elfde met elf punten, Donk is twaalfde met negen punten, Watervliet en Muide hebben acht punten, Bassevelde heeft vier punten en Vinderhoute sluit de rij met drie punten.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.