zo. mei 19th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Eerste editie van muzikale kroegentocht Rock & Blues Route

Waarschoot – Een groep enthousiaste muziekliefhebbers slaan de handen in elkaar voor de eerste editie van de Rock & Blues Route, een soort muzikale kroegentocht.

Zes cafébazen, het jeugdhuis, Last Rebel Agency, internetradio Wit Konijn en de gemeentelijke cultuurdienst kwamen met het idee op de proppen. Op zaterdag 3 november kunnen geïnteresseerden in zeven cafés terecht om zeven muziekgroepen, elk in hun eigen stijl en sfeer, te ontdekken. De deelnemende café’s zijn JH ’t Ende, ’t Durp, Comil Foo, De Ploeg, Metro, Cocoon en Pandoerken. De toegang is gratis.

Het eerste optreden van Fuss Bender begint om 20.30 uur in JH ’t Ende. Het laatste, A murder in Mississippi, vangt aan om 22.30 uur in Pandoerken. Tussendoor treden ook de Booty Call, The Hourglass Instinct, The Black Men, NAFT en Deborah Ostrega & Ernst Löw nog op. Wie na de optredens nog wil doorzakken kan in een aantal café’s terecht voor de afterparty. De DJ’s van internetradio Wit Konijn draaien dan plaatjes.

“Het Meetjesland ademt muziek”, zegt initiatiefnemer Sven Vande Neste.  “De afgelopen jaren kwamen heel wat toffe initiatieven tot stand zoals Kaprijke Constance en Radio Wit Konijn. Bovendien zijn er heel wat succesvolle bands. Laat ons hopen dat de eerste editie van de Rock & Blues Tour een schot in de roos wordt, zodat we het aan het rijtje van succesvolle Meetjeslandse muziekinitiatieven kan worden toevoegen en het een jaarlijkse traditie wordt.”

Het volledige programma vindt u terug op facebook.com/lastrebelagency.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.