za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

KLJ’ers zitten met handen in het haar: hun tijdelijke lokalen zijn er erg aan toe

Evergem –

Nadat de KLJ wegtrok uit haar lokalen aan Volpenwege, zit de jeugdbeweging nu al negen jaar in containers naast de gemeentelijke basisschool. Die zijn zo erg versleten dat ze een gevaar vormen voor de 160 jongeren. Een bezorgde mama Annick Heye drong er dan ook bij de gemeenteraad op aan om dringend maatregelen te nemen.

De KLJ was aanvankelijk gehuisvest in een oude brouwerij aan Volpenwege, maar wegens onveiligheid moesten ze daar weg. Als tijdelijk alternatief stelde het gemeentebestuur drie containers naast de gemeenteschool …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.