Evergem – Van maandag 29 oktober tot vrijdag 2 november is de Bibliotheekstraat afgesloten ter hoogte van huisnummer 8. De voormalige groenten- en fruitwinkel wordt gesloopt. Er geldt die week tweerichtingsverkeer in de Ommegangstraat en Bibliotheekstraat. Op 1 november liggen de werken tevens stil.

Om de veiligheid te garanderen, wordt de straat ter hoogte van de werken afgesloten voor alle verkeer. Dit telkens van 7 tot 18 uur. 

Aan het kruispunt Ommegangstraat / Bibliotheekstraat heeft het verkeer uit de Bibliotheekstraat voorrang op het verkeer uit de Ommegangstraat.

De parking van de Bibliotheek is bereikbaar, maar het is veiliger om je te parkeren op het Dorpsplein of op de parking van het Woonzorgcentrum Ter Caele. Die parking is bereikbaar via het Hoeksken, je kan te voet doorlopen naar de bibliotheek. Of je komt met de fiets naar de bib.

Categorieën: Radio AKTieF

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.