zo. mei 26th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

FOTO. Uitslaande bedrijfsbrand veroorzaakt aanzienlijke schade

Eeklo – In de Zeelaan brak afgelopen nacht brand uit in het bedrijf Integral, een interieurspeciaalzaak voor de horeca. “Omstreeks 4.15 werden wij op de hoogte gebracht van een uitslaande brand”, zegt commissaris Marino Longeville van de politiezone Meetjesland Centrum. “De brandweer kreeg de brand omstreeks 5.45 uur onder controle. Het verkeer op de N9 werd al die tijd omgeleid via Balgeroeke. Gelukkig is het op dat tijdstip kalm op de weg.”

Omstreeks 7.30 uur, bij het begin van de ochtendspits, was de grootste hinder geweken. Longeville: “De schade aan het bedrijf is wel aanzienlijk. De oorzaak van de brand is voorlopig onbekend. Het Parket Oost-Vlaanderen stelde een deskundige aan die de omstandigheden van de brand zal onderzoeken.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.