Samen trekt naar de oppositiebanken

Kaprijke –

Al heeft Samen in Kaprijke de kiesstrijd verloren, hun strijdvaardigheid zijn ze zeker niet kwijt. “Het is uiteraard erg jammer dat we de verkiezingen verloren hebben”, zegt Marnix Seels. “Een echt prettig gevoel is dat niet, maar we moeten verder. We zullen de komende zes jaar onze rol opnemen zoals we die van die van de kiezer toebedeeld hebben gekregen. Vanuit de oppositiebanken zullen we nauwlettend toekijken op hoe de nieuwe meerderheid de zaken aanpakt. Hoe zij hun slogan ‘Het kan beter’ zullen waarmaken.”

“Binnen Samen hebben we het goed gedaan. De partijscore én veel individuele scores liggen hoger dan zes jaar geleden. Ons verlies is het gevolg het feit dat er slechts twee …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.