za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Pieter Claeys nieuwe burgemeester: “Snel inwerken in alle dossiers en binnen ons beleid duidelijk groene accenten leggen”

Kaprijke / Lembeke –

Kaprijke begint aan een nieuw hoofdstuk in haar toch al kleurrijke politiek geschiedenis. Na 24 jaar wist Pieter Claeys en zijn omvangrijk kartel de zetelende meerderheid uit het zadel te lichten. “Derde keer goede keer” zegt de nieuwe burgemeester.

Hij is 33 jaar en van beroep advocaat, net als zijn voorganger. Pieter Claeys uit Lembeke. Geboren en getogen in het speculoosdorp, zoon van een huisarts, ooit voetballer bij FC Lembeke en vol verwachting …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.