za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Start herinrichting speelplein Cardijnwijk

Evergem – Op maandag 15 oktober starten werken in de Cardijnwijk. De recreatiezone rond het ontmoetingscentrum wordt heringericht. Er komen een aantal parkeerplaatsen, een terras, petanquebaan en bolbanen, nieuwe speeltoestellen, basketveldje en speelheuvels. Eerst wordt alle verharding aangelegd: de terraszone en het verbindingspad en tenslotte het voorplein en de parkeerstroken. Vanaf januari komt er beplanting, wordt het gras ingezaaid en worden de speeltoestellen geplaatst.

Start herinrichting speelplein Cardijnwijk op 15 oktober

Bekijk hier de plannen van de recreatiezone Cardijnwijk.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.