za. mei 25th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

N-VA en CD&V al duidelijk de grootste partijen

Evergem –

Hoewel in Evergem de resultaten van slechts twee van de dertig stembureaus bekend zijn, is het nu al duidelijk dat N-VA en CD&V zoals in 2012 opnieuw de grootste twee partijen zijn. Met 34,1 procent van de stemmen neemt N-VA de beste start. CD&V volgt met 29,5 procent. Met 12, 6 procent volgt Groen op de derde plek. Daarmee scoort die politieke fractie beter dan het samenwerkingsproject Sterk! van SP.A en Open Vld. Dat moet voorlopig met slechts 11,4 procent van de stemmen zelfs Vlaams Belang (12,3 %) laten voorgaan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.