do. aug 22nd, 2019

AKTIEF!

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Aurelie (32) ontmoette haar man tijdens vorige campagne: ”Maar ik weet nog altijd niet of hij toen op mij gestemd heeft”

Assenede –

Aurelie Adang (32), kandidate voor Anders, houdt zoete herinneringen over aan de vorige verkiezingen. Ze raakte niet alleen verkozen als OCMW-raadslid, maar tijdens haar campagne leerde ze ook haar grote liefde Philippe Vandewalle kennen.

“De dag voor de verkiezingen ging ik naar het voetbal in Bassevelde, waar mijn vader zoals altijd de matchbal schonk.” Aurelie was van plan om na een lange dag vroeg naar huis te gaan, tot ze na wat aandringen van haar gezelschap nog meeging naar café De Volle Maan.

“De barman van dienst, die toevallig inviel voor zijn oom, was volledig mijn type én bediende mij de hele avond met een grote glimlach. Na wat gebabbel over koetjes en kalfjes wisselden we kaartjes uit …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.