Verkeershinder voor aanleg voetpaden

Kaprijke – De tweede fase van de Kaprijkse dorpskernvernieuwing, op en rond de Paardenmarkt, naderen hun voltooiing.

“De aannemer is ondertussen van start gegaan met de afronding van de werken” zegt schepen van Openbare Werken Wim De Waele (Samen). “Voor de aanleg van de voetpaden, vanaf de garage Vereecke tot aan café Jockey, zal het doorgaand verkeer enige hinder ondervinden. Voor wie vanuit Watervliet richting expresweg rijdt, is er niks aan de hand. Omgekeerd moet het zwaar verkeer via de Beekstraat, de Wauterstraat en de Voorstraat rijden. Het ander gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via het Plein aan de zijde van de brandweerkazerne.” De aanleg van de voetpaden zal tegen zondag 7 oktober afgerond zijn.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.