Registreer je zondag 23 september als orgaandonor

Maldegem – Naar aanleiding van het nieuw televisieprogramma Make Belgium Great Again is het gemeentehuis zondag 23 september van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur uitzonderlijk open voor het registreren van burgers als orgaandonor.

Ondanks het feit dat ons land het goed doet wat betreft orgaandonaties, zijn er toch elk jaar nog meer dan 100 mensen die sterven terwijl ze op de wachtlijst staan. Aangezien het op dit moment nog niet mogelijk is om je te registreren bij de huisarts of online, mobiliseert het televisieprogramma steden en gemeenten om uitzonderlijk hun gemeente- of stadhuis open te houden. Het gemeentebestuur werkt hier graag aan mee, ons gemeentehuis zal zondag dus uitzonderlijk open zijn voor het registreren van burgers als orgaandonor. Wie zondag geen tijd heeft, kan ook gewoon tijdens de openingsuren bij het loket Burgerzaken terecht.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.