Record aantal inwoners voor Kaprijke

Kaprijke – Nooit eerder telde de gemeente Kaprijke meer inwoners als vandaag. “Op 1 april stond de teller van het aantal inwoners op 6.407” zegt burgemeester Filip Gijssels (Samen).

“Een record. Naar jaarlijkse gewoonte worden de nieuwe bewoners uitgenodigd voor een kennismaking met gemeente en OCMW. Dit jaar willen we dit op een interactieve en dynamische wijze organiseren in het SOCK in Kaprijke. De hele avond staat in het teken van de fiets. Onze gemeente zet immers sterk op fietsbeleid.” Op 28 september kunnen de nieuwe inwoners tussen 18 uur en 20 uur het gemeentelijk aanbod verkennen aan de hand van een knooppuntenkaart in het SOCK. Bij elk punt leren ze iets over de werking van de gemeente. “Om 20 uur arriveert iedereen aan het receptieknooppunt voor een hapje en een drankje” besluit de burgemeester.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.