Spookkastelen bij Sint-Laurens

Zelzate – Afgelopen week toverden de leerlingenraad van de derde graad de schoolgebouwen om tot een creepy spookkasteel. De eerste editie van horror@sl was geboren.

Donderdagavond organiseerden de leeringenraad van de derde graad van de Sint-Laurensscholen een eerste editie van horror@sl. Een groot deel van de schoolgebouwen werd omgetoverd tot een spookkasteel. De leerlingenraad boog zichzelf om tot griezelfiguren en joeg de rest de stuipen op het lijf.

Ondertussen bouwde de leerlingenraad van de eerste graad een heus spookhuis met allemaal recycleerbaar materiaal. Leerlingen die het aandurfden konden tijdens de pauzes het huis betreden.

Achteraf kon men kijken naar griezelfilms; er was de keuze uit The Babysitter en The Blair Witch Project. Zeventig leerlingen konden daar bekomen van de ontstane emoties.

Wim Saverwyns, de begeleider van de leerlingenraad, zag er toch maar bleekjes uit: “Ik ben enorm geschrokken van de prestaties die de raad uit de hoed toverde. Dit is een geslaagde eerste editie”.

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/blkva_04720840

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.