ma. okt 14th, 2019

AKTIEF!

Jouw familieradio voor het Meetjesland

Vier WOAD-wedstrijden tijdens Kaprijke Koerse

Voor het tweede jaar op rij staat Kaprijke op 15 augustus in het teken van het wielrennen. Op Kaprijke Koerse staan...
Vier WOAD-wedstrijden tijdens Kaprijke Koerse

Het organiserend comite Kaprijke Koerse Foto: Emiel Tack

Kaprijke – Voor het tweede jaar op rij staat Kaprijke op 15 augustus in het teken van het wielrennen. Op Kaprijke Koerse staan niet minder dan vier wielerwedstrijden WAOD op het programma.

“Kaprijkse Koerse is eigenlijk het verlengde van een reeks wielerwedstrijden uit het verleden” vertelt mede-organisator Danny Van Campe. “Het zijn allemaal wedstrijden voor WAOD-renners waarbij we spreken over de categorieën D tot en met A. De eerste start is gepland om 13.30 uur. De A-renners gaan van start om 17.50 uur. Het hart van het gebeuren situeert zich ter hoogte van café Den Gouden Leeuw in de Voorstraat waar de start- en finishlijn getrokken is.”

Lus rond Kaprijke

Het circuit vormt met de Voorstraat, Molenstraat, Heisestraat, Stroomstraat, Vrouwstraat, Plein, Zuidstraat en Kleine Zuidstraat een lus van 7 kilometer omheen Kaprijke.  “Naast heel wat premies en een podiumceremonie met naturaprijzen hebben we voor elke deelnemer die achteraf in het startlokaal langs gaat nog een kleine verrassing” besluit Van Campe.

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/bleta_04553852

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.