ma. okt 14th, 2019

AKTIEF!

Jouw familieradio voor het Meetjesland

Burgemeester zoekt kabinetchef

Wil jij graag deel uitmaken van de verdere uitbouw van onze mooie gemeente? Als kabinetchef van burgemeester Bart Van Hulle zit...

Maldegem – Wil jij graag deel uitmaken van de verdere uitbouw van onze mooie gemeente? Als kabinetchef van burgemeester Bart Van Hulle zit je alvast op de eerste rij!

Als rechterhand help je de burgemeester een versnelling hoger te schakelen bij de uitvoering van zijn mandaat. Je staat hem bij in het beleidswerk en zorgt dankzij jouw deskundigheid dat iedereen snel en correct antwoord krijgt. Je kan het hoofd koel houden tijdens het opvolgen van de volgende verantwoordelijkheden:

Je gaat op zoek naar het juiste wettelijke kader voor beleidsvraagstukken en bezorgt de burgemeester deskundige documentatie. Je denkt mee en helpt mee aan de verdere formulering van het beleid.
Je staat nauw in contact met de gemeentelijke diensten en lokale organisaties. Je hebt een vlotte pen.
Soms verzorg je ook het eerstelijnscontact met de burger. Je staat garant voor een correcte flow naar de collega’s en helpt hen op weg naar oplossingen met jouw diepgaande deskundigheid.

Wij bieden jou een boeiende werkomgeving met veel afwisseling, contacten en leermogelijkheden. Voor de juiste kandidaat voorzien we mooie loonsvoorwaarden.

Heb je een masterdiploma, ervaring in een verantwoordelijke functie en spreekt deze jobomschrijving jou aan? Raadpleeg zeker de voorwaarden via www.maldegem.be/vacatures en solliciteer vóór 20 september 2019 door je kandidatuur te bezorgen via info@maldegem.be.   

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/blemy_04547550

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.