Strijkcentrale Coppens staat over te nemen

Strijkcentrale Coppens staat over te nemen

Het personeel en het materiaal is over te nemen. Foto: Koen Van Waesberghe

Zelzate – Patrick Coppens laat zijn strijkcentrale overnemen. De eigenaar, die op het eind van dit jaar zestig wordt, wil op pensioen gaan. “Van zodra ik een overnemer vind voor mijn personeel en voor mijn materiaal stop ik met mijn activiteiten in Zelzate en Brasschaat”.

Patrick Coppens en zijn strijkcentrale zijn ondertussen een begrip in Zelzate. Het atelier die gelegen is op de hoek van de Franz Wittoucklaan en de Oostkade bestaat dit jaar 25 jaar. In 1994 startte hij met één strijkijzer aan de Westkade, vier jaar later verhuisde hij naar de Grote Markt maar sinds 2016 huurt hij het pand aan de zandbak van het park. Voor zijn strijkcentrale werkte de man in de privé bij onder andere Sidmar (het huidige ArcelorMittal Gent) Kronos en Volvo

“Momenteel heb ik ruim vierhonderd strijkklanten en zeventig poetsklanten. Naast het atelier hier heeft hij ook nog een werkplaats in Brasschaat. Ik werk met 21 vol- en deeltijdse arbeidskrachten”.

Wanneer de strijkcentrale van eigenaar verandert kan hij niet zeggen. “Komt er morgen iemand die mijn personeel en mijn materiaal voor het gevraagde bedrag wil overnemen, dan ben ik weg. Is dit maar binnen twee jaar zal dit ook in orde zijn. 

Wie interesse heeft kan op de hoek van de Oostkade en de Frans Wittoucklaan terecht of kan de man bereiken op zijn GSM: 0486 96 67 91.

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/blkva_04505393

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.