za. aug 24th, 2019

AKTIEF!

Jouw familieradio voor het Meetjesland

Verkiezingscaravan N-VA stond op rustige plek en privéterrein maar dat hield vandalen niet tegen

Verkiezingscaravan N-VA stond op rustige plek en privéterrein maar dat hield vandalen niet tegen

De verplaatsbare caravan van N-VA Meetjesland werd aan de kreken in Sint-Laureins beklad. Foto: ivh

Evergem / Sint-Laureins –

De verkiezingscaravan van N-VA Meetjesland is in Sint-Laureins beklad met leuzen en moet opnieuw geschilderd worden.

Om voor de verkiezingen van zondag 26 mei, de negen Meetjeslandse kandidaten aan te prijzen, gebruikt N-VA onder meer een caravan. In een soort Ronde van het Meetjesland wordt dat voertuig in de Meetjeslandse gemeenten geplaatst. Tot maandag stond hij op een privéterrein aan de kreken van Sint-Laureins. Daar werd hij ’s nachts grondig beklad met onder meer de tekst ‘vuile hypocrieten’.

“Op drie wanden van de caravan stond een foto van mij”, zegt Evergems schepen voor Financiën Kathleen Depoorter. Op de N-VA-lijst voor het Vlaams parlement dingt zij vanop de vierde plek naar de gunst van de kiezers.

“Op de vierde wand stonden de namen en foto’s van de andere Meetjeslandse kandidaten van onze partij. Wij voeren samen een nette en positieve campagne. Het is jammer dat in een nochtans rustige regio alles overschilderd is. Buren hebben niets gehoord of gezien. Voorlopig zonder resultaat dienden we bij de politie klacht in tegen onbekenden. Om de kwalijke boodschap uit het zicht van de recreanten te houden, is een wand van de caravan teruggebracht naar Publi Colpaert in Lovendegem om hem te herschilderen. Hopelijk moeten we dat niet meer doen”, besluit Depoorter.

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190423_04345422

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.