za. sep 21st, 2019

AKTIEF!

Jouw familieradio voor het Meetjesland

Installatie politieraad zone Puyenbroeck

Installatie politieraad zone Puyenbroeck

De vijf vertegenwoordigers van Zelzate met de korpschef. vlnr: Brent Meuleman , Martin Acke, Koen Van Poucke, Jan De Beule, Lucien Van de Velde en Dirk Goemaere. Foto: if

Zelzate – Dinsdagavond werd de politieraad van de zone Puyenbroeck geïnstalleerd. Door de installatieproblemen in de gemeente Zelzate was dit niet eerder mogelijk. De Zelzaatse vertegenwoordigers werden vereeuwigd.

De politieraad ging afgelopen dinsdag door in het gemeentehuis van Lochristi. De voorzitter ervan is plaatselijk burgemeester Yves Deswaene (Open VLD). Samen met zijn collega burgemeester Robby De Caluwé (Moerbeke Waas – Open VLD), Rudi Van Cronenbrug (Wachtebeke – ANDERS) en Brent Meuleman (Zelzate – SP.A) vormen zij ook het politiecollege.

Elk van de vier gemeenten heeft een aantal vertegenwoordigers, naargelang het aantal inwoners. Zo zijn er voor Lochristi, naast burgemeester Yves Deswaene nog acht vertegenwoordigers, burgemeester Robby De Caluwé heeft twee dorpsgenoten bij zich en burgemeester Rudy Van Cronenburg brengt drie medebewoners mee.

Voor Zelzate zetelen, naast Burgemeester Brent Meuleman (SP.A) ook Martin Acker (N-VA), Jan De Beule (Open VLD), Dirk Goemaere (PVDA) en Lucien Van de Velde (SP.A). Hun verkozen opvolgers zijn Filip Bruggheman (Open VLD), Kurt Van Weynsberghe (onafhankelijk) en Kevin Uytterhaegher (SP.A).

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/blkva_04272344

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.