wo. jul 17th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Zelzatenaar wordt wakker in Geweldige Gemeente

Zelzate – Sinds maandagochtend is de Zelzatenaar wakker geworden in een vernieuwde gemeente. Een anonieme groep probeert Zelzate opnieuw ‘geweldig’ te maken. “We willen Zelzate opnieuw op de kaart zetten als bruisende pleisterplaats aan het kanaal Gent-Terneuzen”, klinkt het bij enkele 9060-lovers.

“Zelzate kwam de afgelopen jaren teveel als negatieve gemeente in het nieuws en dat is onterecht”, zeggen de initiatiefnemers die anoniem met maskers op een foto staan. Want Eddy Wally zei constant dat het geweldig was. “De vele initiatieven van de verenigingen, de middenstand, bekende Zelzatenaren, Klein Rusland, Katse Feesten, … Zelzate heeft dingen genoeg om trots op te zijn”.

Veel actie op de maandagmarkt

Op de maandagmarkt van 11 februari zult u er niet naast kunnen kijken. Dank zij Eddy Wally is Zelzate op de wereldkaart gezet en daarom zullen levensgrote posters van ‘The Voice Of Europe” het Zelzaatse centrum kleuren. Ook zal er een stickeractie georganiseerd worden en kunnen complimentjes als ‘Jij bent mijn chérie’, ‘ik spring uit mijn vliegmasjien, alleen maar om jou te zien’ uiteraard gedeeld worden. Burgemeester Brent Meuleman postte alvast een foto op Facebook van zijn wagen, versierd met een ‘Zelzate Geweldig’ sticker.

Vandaag is het begin van de actie maar op 10 juni wordt het WK Sjakossen Smijten georganiseerd, “gewoon om Eddy te eren en omdat Zelzate Geweldig is. De Grote Markt wordt het decor van het meest maffe wereldkampioenschap ooit”, staat nog te lezen.

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/blkva_04168531

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.