ma. okt 14th, 2019

AKTIEF!

Jouw familieradio voor het Meetjesland

Vader en broer gaan compleet door het lint op speelplaats nadat meisje bekogeld wordt met sneeuwballen

Zelzate –

Er zijn beelden opgedoken van een zware vechtpartij waarbij de vader en de broer van een meisje vijf andere leerlingen te lijf gingen op de speelplaats van een middelbare school in Zelzate. Het incident dateert van twee weken geleden.

Na een uit de hand gelopen sneeuwballengevecht op vrijdag 25 januari belde een leerlinge van het Technisch Instituut Sint-Laurens haar vader. Die daagde tijdens de middagpauze op de speelplaats van de school op, en ging op de vuist met een vijftal leerlingen van de tweede graad. “Het dreigde uit de hand te lopen en de politie diende ter plaatse te komen”, aldus Ruben Beke, woordvoerder van de school.

“Sommige leerlingen hadden wat oppervlakkige verwondingen, maar er diende niemand naar het ziekenhuis gebracht te worden”, aldus Beke. “De vechtersbazen werden gescheiden door de politie en werden meegenomen voor verhoor. De lessen konden gewoon doorgaan. Uiteraard betreurt onze school het incident. Dat mensen van buitenaf amok komen maken kan hoegenaamd niet.”

Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190209_04165196

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.