Evergem / Sleidinge –

Sinds 1983 zetelt Sleidingenaar Arsène Martens (68) in Evergems gemeenteraad. En dat was toen niet eens de bedoeling dat hij met politiek zou beginnen. Toch hield de man het 36 jaar vol en werd hij zelfs schepen. Door de terminale ziekte van zijn vrouw haakte hij slechts een jaar af, maar de laatste raadszitting van de jongste bestuursperiode kon hij wegens een knieoperatie niet bijwonen. Toch kijkt hij terug op een mooie periode.

“Omdat een andere kandidaat plots werd geweerd, kreeg ik in april 1983 slechts twee dagen bedenktijd of ik op de lijst van CVP wilde staan voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik had een partijkaart …

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190110_04093234

Categorieën: Radio AKTieF

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.