zo. jun 16th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Volkse nieuwjaarsreceptie op marktplein

Eeklo – Het stadsbestuur van Eeklo organiseert op zaterdag 5 januari een gratis nieuwjaarsreceptie voor de bevolking. “Iedereen is welkom op het marktplein voor een amicale receptie met een hapje en drankje”, klinkt het bij het stadsbestuur.

Tussen 11 en 13 uur kan je genieten van een biertje, glaasje bubbels, soepje, glühwein of frisdrankje en een kleine hongerstiller. De receptie zal muzikaal opgeluisterd worden door De Toâpe Geraapte.

Goede communicatie

 “We besparen kosten noch moeite om de inwoners kennis te laten maken met de nieuw verkozen gemeenteraadsleden, de voorzitter van de gemeenteraad en de leden van het college van burgemeester en schepenen. We hechten immers heel veel belang aan een goede communicatie met de bevolking. We kijken ernaar uit om de komende zes jaar samen met alle Eeklonaars verder te bouwen aan onze mooie stad.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.