zo. jun 16th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Nieuwjaarsdochter voor de familie Koska

Eeklo – Met de komst van Lejana Koska heeft Eeklo er meteen een nieuwjaarskindje bij.

“Ons dochtertje werd vanmorgen (dinsdag 1 jan red) rond 11.15 uur geboren in het AZ Alma” vertelt de fiere papa. “De bevalling is heel vlot verlopen, want we zijn pas in de loop van de vroege ochtend naar het ziekenhuis gekomen. Daarna ging het allemaal heel snel. De papa van Lejana komt uit Kosovo maar woont al 17 jaar in België. Het meisje woog bij de geboorte 3,420 kilogram en had en lengte van 48 centimeter. Samen met haar papa, mama en een broertje van 2 jaar trekt Lejana binnenkort richting Roze.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.