za. aug 24th, 2019

AKTIEF!

Jouw familieradio voor het Meetjesland

Nieuwe zaak is walhalla voor liefhebbers van sneakers

Eeklo –

In Eeklo opende woensdag de vernieuwde Torfs op het Krügercomplex. Die zaak is verhuisd naar de leeggekomen panden van warenhuis Lidl en de Casa. Lidl verhuisde op het Krügercomplex naar een pand aan de overkant en Casa naar de Stationsstraat. De nieuwe Torfs is een ‘belevingswinkel’ geworden, legt winkelmanager Stephanie Bouckaert uit. “De winkel moet meer zijn dan een plek waar je gewoon schoenen kunt kopen. Zo is er de hippere industriële look, maar ook een koffiebar waar je tijdschriften en kranten kan lezen, een ruime kinderspeelhoek tot zelfs een voetbalkicker waar de mannen terechtkunnen zodat hun vrouwen op hun gemak kunnen shoppen”, lacht ze. Ook nieuw op de Krüger is de sneakerwinkel ‘The Athlete’s Foot’ dat door Torfs als zelfstandige franchise wordt uitgebaat. “Het merk heeft een uitgebreid assortiment sneakers, kleding en accessoires van sportmerken”, klinkt het. Daar worden de klanten geholpen door Lindsey Dewispelaere en Ewout Vercruysse . De winkel waar voorheen Torfs in huisde staat te huur.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.