za. aug 24th, 2019

AKTIEF!

Jouw familieradio voor het Meetjesland

Kerstmarkt belooft pak gezelligheid en ambiance

Assenede – De kerstmarkt is terug van weggeweest in Assenede. Meer dan 25 standhouders verwelkomen je komende zaterdag vanaf 14.00 uur op de Markt.

De overkoepelende organisatie is in handen van de gemeentelijke feestcommissie van Assenede. Uiteraard komt ook de kerstman langs. Vanaf 15.00 uur komt hij er jan en alleman begroeten. Naast gezellig kerstshoppen kan je er terecht voor optredens en een gezellig horecadorp. Om 16.00 uur komt de dansbende van Dance Explosion de markt verblijden. Wie zelf de beentjes wil losgooien kan om 17.00 uur deelnemen aan kerstzumba. Vanaf 19.00 uur staan Andy Live, Stefaan Edwerds en Cindy er op het podium. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.