ma. okt 14th, 2019

AKTIEF!

Jouw familieradio voor het Meetjesland

Nog twee dagen werken in de Kerkstraat

Nog twee dagen werken in de Kerkstraat

Op 7 en 8 november wordt hinder verwacht op het kruispunt aan de Kerkstraat Foto: Emiel Tack

Kaprijke – De werkzaamheden in de Kerkstraat in Lembeke zijn bijna voltooid. Op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 zal aannemer Tasoz bvba uit Lokeren de laatste boringen uitvoeren ter hoogte van het kruispunt Vaartstraat/Kerkstraat/Lembeke-Dorp. Gedurende deze twee dagen gelden de verkeersmaatregelen van de afgelopen week even opnieuw.

“De werken zouden normaal gezien tot en met vrijdag 2 november 2018 duren” zegt burgemeester Filip Gijssels. “Met de periode van Allerheiligen in het vooruitzicht werd beslist om de werkzaamheden even stil te leggen en de weg vrij te maken. Op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 zal het kruispunt op de Vaartstraat opnieuw afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd verkeer. Voetgangers en fietsers -mits deze laatste afstappen- kunnen nog langs de werken passeren.”

Omleiding

De Vaartstraat zal toegankelijk zijn tot aan het kruispunt met de Kerkstraat en Lembeke-Dorp. Wie het dorp wil bereiken, moet een omleiding volgen via de Vrombautstraat, de Nieuwstraat en Aveschoot. Dit geldt ook in de omgekeerde richting, voor wie van het dorp naar de Vaartstraat of de N49 (Expresweg) wil. Een doorgang van Lembeke-Dorp naar de Kerkstraat blijft wel mogelijk tijdens de werkzaamheden. De doorgang in het dorp zal mogelijk zijn dankzij verkeerslichten.

Het verkeer komende van Sleidinge en Oosteeklo zal via een bredere omleiding langs de Eeklostraat en het rondpunt naar Aveschoot de Vaartstraat en de N49 (Expresweg) kunnen bereiken.

Tot slot is er gedurende deze twee dagen opnieuw een parkeerverbod in Aveschoot, tussen Lembeke-Dorp en de Nieuwstraat. Dit omwille van het extra verkeer op de omleidingsweg.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.