Na zijn tentoonstelling ‘Beleven’ over ouderdom en lichamelijke aftakeling eerder dit jaar, komt hij nu naar buiten met naaktfoto’s.

“Naaktfotografie was iets dat ik nog niet gedaan had”, zegt fotograaf Bert Potvliege, die voor zijn expo samenwerkte met drie modellen. “Alles bij elkaar toon ik op mijn fototentoonstelling vijftien foto’s van mijn kennismaking met de wereld van de naaktfotografie. Het zijn stuk voor stuk respectvolle beelden, die een bijzondere sfeer uitstralen. Ik ben dan ook heel tevreden met het eindresultaat.”

Aparte benadering

Als fotograaf komt Bert Potvliege steeds heel origineel uit de hoek. Zijn benadering van de dingen en personen die hij fotografeert is heel apart. Voor iedereen die houdt van de betere fotografie is deze tentoonstelling zeker een bezoekje waard.

Meer info op www.potvliege-photography.webnode.be en de Facebookpagina Potvliege Photography. (mwm)

Categorieën: Radio AKTieF

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.