ma. okt 14th, 2019

AKTIEF!

Jouw familieradio voor het Meetjesland

Chauffeur van bestelwagen levensgevaarlijk gewond na aanrijding met vrachtwagen op R4-west

Chauffeur van bestelwagen levensgevaarlijk gewond na aanrijding met vrachtwagen op R4-west

Een lichte bestelwagen kwam op de R4-west in aanrijding met een vrachtwagen van de Evergemse transportfirma HSV. Foto: ivh

Evergem –

Op de R4-west kwamen in de richting van Gent naar Zelzate tussen de verkeerswisselaar Ovaal van Wippelgem en het kruispunt met de Hoogstraat een bestelwagen en een vrachtwagen met elkaar in aanrijding. De chauffeur van de bestelwagen raakte levensgevaarlijk gewond.

Het ongeval gebeurde om 14.55 uur op enkele honderden meters voor een versmalling van de rijweg wegens wegenwerken. Daarbij is de linkerrijstrook afgesloten en moeten de auto’s ritsen.

Bij het ongeval raakte de chauffeur van de lichte bestelwagen levensgevaarlijk gewond. Het gaat om een man van 43 uit Sint-Laureins.

Hij kwam met de voorkant van zijn auto terecht tegen de achterkant van de zware vrachtwagen. Daardoor was de lichte bestelwagen aan de kant van de bestuurder zeer zwaar beschadigd.

Beide benen van de chauffeur zaten geklemd in zijn voertuig. De brandweer moest hem bevrijden en hij werd overgebracht naar het ziekenhuis Jan Palfijn in Gent. Daar was het gisteravond nog afwachten hoe zijn gezondheidstoestand evolueert.

Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de vaststellingen te doen. Daardoor was op de R4-west lang verkeershinder en moest tot ’s avonds laat alle verkeer op een rijstrook verlopen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.