Evergem –

In de Polenstraat vond een overval plaats in het plaatselijke filiaal van supermarktketen Smatch. De dader vluchtte weg met 300 euro buit. Niemand raakte gewond, al was de betrokken kassierster wel danig onder de indruk.

De overval gebeurde donderdag op klaarlichte dag. “De dader kwam omstreeks 13.30 uur de winkel binnen en was gewapend met een mes”, aldus woordvoerder van Smatch Sabine Muller. “Hij eiste onmiddellijk geld van de kassierster. Uiteindelijk slaagde de man erin om 300 euro te bemachtigen waarna hij al lopend wegvluchtte. De dader is wel duidelijk herkenbaar op de camerabeelden. Niemand raakte gewond bij het incident.”

De kassierster was erg onder de indruk van de feiten. Eén ooggetuige zag alles gebeuren en legde een verklaring af.

Politie kamt omgeving uit

Meteen na de overval was de politie snel ter plaatse. Ze kamden de omgeving uit, maar konden de dader niet meteen terugvinden en inrekenen.

Ook het Parket Oost-Vlaanderen kwam ter plaatse. Donderdagavond kon het Parket nog niet meedelen of de dader al dan niet gevat was.

Categorieën: Radio AKTieF

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.