Evergem – Partij dankt zijn kiezers en blijft zich inzetten om beloftes te realiseren

“We zijn tevreden met de vooruitgang van 9,5% naar 12,5% en van twee naar drie zetels. Op een haartje (18 stemmen) misten we een vierde zetel. Dit is de hoogste score die de groene partij ooit heeft haalde bij gemeenteraadsverkiezingen in Evergem. Groen bedankt dan ook zijn kiezersvoor dit mooie resultaat”, zegt voorzitter Eddy Colombeen.

De verkozenen Kathleen Pisman (lijsttrekker en fractieleider), Eddy Colombeen (voorzitter) en Paul De Neve (lijstdraadslid) zullen hun beste beentje blijven voorzetten in de oppositie. We willen meer verkeersveiligheid voor de zwakke weggebruikers, betere bescherming van open ruimte en groen en meer inspraak van de bevolking. Zoals beloofd tijdens onze campagne zullen jongeren daarbij centraal blijven staan. Groen Evergem voerde met een sterke groep campagne. Sterke mensen staan klaar om onze verdere groei te verzekeren”, vult fractieleider Pisman aan.

“Groen zal de komende jaren verder werken aan versterking van de partij en groene thema’s in Evergem. We merken dat de steun bij de bevolking voor een eerlijker, gezonder en menselijker beleid bij elke verkiezing toeneemt. Groen blijft zijn slogan ‘Groen maakt gelukkig’ trouw. We willen dan ook de Evergemnaars de komende 6 jaar gelukkiger maken in een gezondere en veiliger gemeente”, besluit De Neve

Categorieën: Radio AKTieF

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.