ma. mei 20th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

Joke Schauvliege verwacht dezelfde meerderheidspartijen

Evergem – Verlengen CD&V en N-VA hun verbintenis voor 6 jaar?

Vlaams minister Joke Schauvliege (CD&V) moest naar sportcentrum Hoge Wal in Ertvelde om in kiesbureau 24 van de gemeente Evergem te stemmen. Gezien het zomerweer verplaatste de politica zich met de fiets. Ze deed dat samen met haar man Peter en zoon Florian. Voor Schauvliege en achter Schauvliege stond een lange rij wachtende kiezers.

“De strijd voor de grootste lokale partij gaat sowieso opnieuw tussen CD&V en N-VA. Zes jaar geleden behaalde N-VA twee zetels meer dan CD&V. Hoe het deze keer wordt, is onvoorspelbaar. Hopelijk omgekeerd. Het is echter zo goed als zeker dat die twee partijen de coalitie zullen vormen”, betoogt Schauvliege.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.