wo. jul 17th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

VERKIEZINGEN. Voetbal organiseert verkiezingsontbijt

Kaprijke – Voetbalvereniging FC Kaprijke-Bentille speelt op ludieke wijze in op de verkiezingen en op de Voorstraatkermis van volgend weekend.

“We slaan twee vliegen in een klap” zegt Geert De Veirman, bestuurslid bij de club. “Op verkiezingszondag, 14 oktober, vindt de jaarlijkse Voorstraatkermis plaats in Kaprijke. Omdat ons terrein aan de Voorstraat ligt en er die dag bovendien veel mensen op pad zijn willen we hen graag met een lekker ontbijt vergasten. Wie van al dat lekkers, inclusief een glaasje bubbels, wil genieten kan nog steeds inschrijven via 0468-256.428. Deelnemen kost 12 euro. Het ontbijt zelf vindt plaats in het SOCK, thuishaven van FC Kaprijke-Bentille.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.