zo. mei 19th, 2019

AKTieF GOLD

In het Meetjesland via 105.2 – 107.6 – 107.9 FM

ANALYSE. Dit staat er op 14 oktober op het spel in Evergem

Evergem –

Het is afwachten of Groen zijn verhoopte verdubbeling van het zetelaantal realiseert in Evergem. En wat zal het effect zijn van het samenwerkingsproject Sterk van SP.A en Open VLD? Zeker is wel dat de strijd voor de grootste partij opnieuw tussen de huidige coalitiepartners N-VA en CD&V wordt gevoerd.

Dat er veel groen verdwijnt in Evergem en in ijltempo woningen worden gebouwd, speelt ongetwijfeld in de kaart van Groen. Voor die politieke fractie is vooral de wildgroei van meergezinswoningen een doorn …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.